|
Kategorie: Nováček
Zpráv: 2 Bydliště: Kladruby
|
Dobrý den, po aktualizaci na verzi 2.84.12 jsem zjistil , že při tisku sestavy Vyúčtování / Protokoly/ Protokol vlastníka se na sestavě neobjeví položka " Ostatní předpisy vyměřené za období vyúčtování a jejich úhrady" ačkoliv toto je v nastavení před zobrazením sestavy zatržené. Jedná se o vyúčtování za rok 2017 kde to verzi 2.80 fungovalo bez problémů.
Děkuji za radu , kde může být problém.
|
|
Kategorie: Technická podpora
Zpráv: 112 Bydliště: Česká Lípa
|
Dobrý den, prosím o upřesnění - máte na mysli Ostatní předpisy za období vyúčtování (bez dodatku "a jejich úhrady") - při vyúčtování na předepsané zálohy? Nebo jste vyúčtoval na zaplacené zálohy a chcete zobrazit případné nedoplatky za ostatní předpisy (Vyčíslení stavů kont - Vyčíslit ostatní pohyby)? Hana Plšková technická podpora
|
|
Kategorie: Nováček
Zpráv: 2 Bydliště: Kladruby
|
Dobrý den, vracím se opět k tomuto problému neboť je nyní v době vyúčtování aktuální. Mám na mysli kolonku " Ostatní předpisy vyměřené za období vyúčtování a jejich úhrady" tato se v protokolu vlastníka nezobrazí, ačkoliv je tato volba před náhledem a tiskem zatržená. Vyúčtovávám na "zálohy zaplacené". Zkusmo jsem si nainstaloval verzi 2.80.12 a tam toto funguje bez problému. Jenže tam je teď zase problém že to hlásí výstrahu o spuštěné starší verzi programu a další provozování programu může mít nepředvídatelné následky. Ještě se mi tam v té nejnovější verzi objevuje toto hlášení : chyba: 12 Proměnná ADRESAR nebyla nenalezena. Metoda:frmvyuctnav.pgfvyuctovani.page1.grdvyuctovani.column5.text1.Controlsource Řádek:0 . Děkuji za radu co s tím. Do předchozích dvou aktualizací jsem žádný takový problém neregistroval.
|
|
Kategorie: Technická podpora
Zpráv: 112 Bydliště: Česká Lípa
|
Dobrý den, poprosím Vás o kontaktní údaje (jméno klienta, licenční číslo, telefon), abychom mohli dotaz konkrétně vyřešit. Hana Plšková technická podpora
|
|
Guest (2)
|
YAFVision Theme by Jaben Cargman (Tiny Gecko)Powered by {0} verze {1} YAF |
YAF © 2003-2009, Yet Another Forum.NETTato stránka byla vytvořena v 0.032 sekundách.